Työt ovat vieneet kaiken ajan, eikä sitä ole jäänyt kirjoittamiselle. MIFin blogiin kirjoitin nyt kuitenkin siitä, miten toimintatavan ammattimaisella esittämisellä pystyy erottautumaan.

Lue lisšš

Tässä MIFin blogiin tekemäni vieraskirjoitus markkinoinnin ja viestinnän murroksesta.

Lue lisšš

Tässä Procomin Pilkun paikka -blogiin kirjoittamani kirjoitus viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisten työnkuvan muuttumisesta.

Lue lisšš

Kirjoitimme HMV Groupin johdon konsultin Pekka Aavikon kanssa KL:n Debattiin kirjoituksen ketteryyden yhteydestä työtyytyväisyyteen.

Lue lisšš

Miten Vonnegutin sitaatti elämän tarkoitusta pohtivista hiivasoluista liittyy parempien työpaikkojen kehittämiseen?

Lue lisšš

Mitä Suomen PISA-romahdus opettaa meille ajatusjohtajuudesta?

Lue lisšš

Kauppalehti jullkaisi tänään Debattisivullaan kirjoitukseni markkinoinnista ja kielimuurista. Olen saanut ilahduttavasti kiitoksia ja kommentteja siitä sähköpostitse.

Lue lisšš

Tein syysretken Tallinnaan. Vietin torstaipäivän Tallinnan konserttitalolla kuunnellen Brian Tracya. En tviitannut yhtään näppärää sitaattia, vaan tein 19 sivua muistiinpanoja. Mitä tarttui mukaan?

Lue lisšš

Miten Nokia muutti suomalaisten asemaa kansainvälisessä kaupassa? Koska olen aloittanut työnteon jo 80-luvulla ja toiminut alusta lähtien tuonnin ja viennin parissa, voin sanoa, että minulla on jonkinlainen perspektiivi asiaan. Nokia on olennaisesti helpottanut pääsyämme maailmanmarkkinoille. Tässä muutama perustelu.

Lue lisšš

Vietin torstai-iltapäivän ja illan Nordic Business Forumin järjestämässä Business Summit & Pecha Kucha -tapahtumassa. Aiheena oli laajasti ottaen yrittäminen ja kasvu, ja puhujia oli Risto Siilasmaasta Isabella Löwengripiin. Tässä lyhyesti parhaat oivallukset.

Lue lisšš